körigt värre

Idag var det en minst sagt körig förmiddag..
Det började med att jag skulle till tandläkaren tidigt. Bytte båge på tandställningen. Bara det kändes kan jag säga. Men så var det så att jag råkade fråga om den lilla gluggen mellan två tänder som jag fått efter att tandställningen satts i. Så det skulle vi ju fixa på en gång. Så bestämde dom sig till slut för den 'snyggaste' metoden. Bara att när dom spände åt då så tog dom i med händerna och drog ihop mina tänder och spände sedan så hårt dom kunde. Ahhhhhh! Huvudet började bulta direkt. När jag gick därifrån hade jag redan hunnit bli yr och huvudvärken var garanterat med mig. Min kanske en millimeters breda glugg var borta inom en halvtimme. (ONORMALT!)

Så jag åkte hem för att peppra med värktabletter. Så när jag hoppat av bussen och går hemåt så hör jag att någon skriker, det låter typ som någon som är full eller påverkad. Så ser jag en man komma med några påsar, och fyra stycken från Icapersonalen bakom honom. Dom säger att dom vill ha tillbaka det han tagit. Och han skriker åt dom att han inte tagit något och att dom ska lämna honom ifred och så.. Varje gång han vände sig om så backade dom. Men dom prtade i telefon, så jag antog att det var med polisen.
Mycket riktigt så kom polisen inom kort. Då började han springa. Jag fick visa polisen vart dom var (nyfikna jag stod ju såklart och tittade en bra stund..).
Det här hittade jag nu:
http://gd.se/nyheter/blaljus/1.2291149-stal-butikpersonals-planbocker
VÄLKOMMEN TILL SÄTRA!

Inte nog med allt detta, så hade vi inga värktabletter hemma! Så jag åkte till apoteket. Köpte värktabletter och passade på att ta ut gratis flourskölj via recept som jag fått genom tandläkaren. Tror du inte att jag upptäcker att det är värsta långa receptkön då..? Bara sätta sig och vänta.

Jo just det, jag var tvungen att åka tillbaka till tandläkaren också. Var något som skavde. Spänner lagom mycket nu också. Blir soppa för mig!
Kom till skolan lagom till lunchtid.. missade föreläsning om fälttävlan.


Gaaaaaammmmmmmaaaaaal, bara så ni vet ^^

Jolin Berg | JolinBerg.se
RSS 2.0