ha aldrig mer tråkigt!

Hahah, bara jag som är trött eller? :')

Har du tråkigt? Här är några tips vad du kan göra! Aldrig mer tråkigt!

När du är ute och åker bil så vinka glatt till personer och när dom vinkar tillbaka pekar du finger. Gå och se en film på bio 2 gånger - andra gången du går, berätta vad som ska hända hela tiden. Spionera på folk, följ efter dom och ha gärna en tidning med hål för ögonen. var säker på att den skuggade ser dig. Ring upp skatteverkets automatiska telefonväxel, försök få en dejt med kvinnan som pratar. Härma varje person du hör och ser, när de vänder sig om, så vänder du dig också om.
Gå till doktorn ståendes på endast händerna och förklara att ditt liv känns upp och ner just nu.

Ställ dig utanför fönstret på kontor (tex banken) och stå bara och glo på de som arbetar. Bry dig inte om att de arbetande blir besvärade utan stå kvar så länge du orkar. Ha gärna med lite godis eller popcorn och smaska på där du står. Ett anteckningsblock kan också vara roligt då du kan anteckna vad de gör. Skapa egen musik med hjälp av dina kastruller, grannarna älskar det! Skriv av alla böcker du har hemma på datorn. Låtsas att du är handikappad på stan. Klipp gräset på motorvägen. Somna i en främlings knä/famn. Lek följa John med din katt. 

Stoppa upp en laser pekare i näsan och sjung - 'Rudolf med röda mulen...' Släng dig regelbundet ner på golvet, och om någon fråga så säga att du trodde att det var jordbävning. Upprepa alltid att livet är för kort, stå sedan och stirra på personen du sa det till i minst 3 minuter. Skicka ett E-mail till din chef och fråga vart man ska slicka på mailen. Putta på främlingar, spring sedan iväg skrikandes. Bjud in så många så möjligt till en jättestor fest, lås dörren och var inte hemma när de kommer. Ta bilder på främlingar. Var tydlig med att de märker att du tog bilden. Spring sedan iväg. Slå in en levande geting och ge som julklapp.
Väck en person mitt i natten, vänta tills denne somnar igen. Så fort den somnat, väck den igen. Upprepa.

Leta upp en växelautomat på en färja, stoppa in en 50-kr-sedel och när alla mynt kommer ut, hoppa och skrik som en galning - jag vann, jag vann - fejka glädje tårar och krama o pussa närmaste person. Upprepa detta var 10:e minut. Försök räkna alla rynkor på handflatan. Hitta på en egen religion. Försök hitta några som vill vara med. Gå ut på stan med en munkjacka, ställ dig bredvid en person på varje busshållplats, och påminn dem mystiskt om att daim är bättre än japp. Gå sedan misstänksam därifrån. Intala dig att sex är dåligt för tårna. Ät soppa med gaffel. Ring till din husläkare och be att få en besökstid för att du känner dig lite sjuk. Ring sedan upp 5 min efter och säg att du tyvärr inte kan komma, det hade varit trevligt men att du som sagt tyvärr känner dig lite sjuk.
Jolin Berg | JolinBerg.se
RSS 2.0